Referenciák

Miller István - Fót

„A múlt télen nagyon drága lett a házunk fűtése. Kívülről leszigeteltük a házat és nyílászárókat is ki akartuk cserélni. A fűtés számla csökkentése miatt a legmagasabb hőszigetelésű ablakokat és ajtókat kerestük. A Nyílászáró.hu ingyenesen jött el hozzánk és a felmérés után is  úgy láttuk ők a legmegbízhatóbbak. Minden a legnagyobb rendben zajlott a beépítés során azóta sem volt semmi gondunk sem az ablakokkal. Megbízhatóak ajánlom bárkinek”

A teljesség igénye nélkül eddig elvégzett munkáink pár helyszínei:


Elvégzettmunkák címei: nagyobb térképen való megjelenítése

Honfi Péter - Budapest VI. ker.

„Köszönjük a gyors és pontos munkát, nagyon meg voltunk elégedve!

Horváth Endre - Budapest XIX. ker.

„A Nyilászáró.hu-n kértünk ajánlatot ablak, külső és belső párkány valamint redőny és zsalugáter beépítésre tervrajz alapján.Pár napon belül részletes ajánlatot valamint hasznos tanácsokat kaptunk. Elégedettek voltunk a beépítéssel, nyugodt szívvel ajánljuk másoknak is.

Jankovszky László - Gyál

„Panellakásunk erkélyét építettük be, jó minőségű műanyag alakokkal. Nagyobb lett így a szoba és tökéletesen szigetel a beépítés bukó-nyíló ablakokkal látták el lakást. Az új ablakokkal sokat spórolunk a fűtésen is. A Nyílászáró.hu-sok kedvező árakon jó minőséget kínáltak. Megbízhatóan gyorsan és udvariasan dolgoztak.”

Nagyrédei Márta - Dunaharaszti

„Műanyag ablakot kerestünk és fontosnak tartottuk, hogy fahatású legyen a keret kívül és belül is. Több más cégnél is gondot okozott a kérésünk, de a Nyílászáró.hu azonnal tudott nekünk megfelelőt ajánlani. A beépítés is az ígért időben és módon zajlott.”

Nánássy Ferenc - Budapest XIX. kerület

„12 fa ablakot építettekbe be nálunk. Az ablakok megrendelése után kértünk még szúnyoghálós redőnyöket. Minden egyszerre érkezett, kulturált és udvarias dolgozókkal láthatóan hozzáértően dolgoztak.”

Dr. Marjai Árpád Gézáné - Budapest XIV. ker.

„Kollégám ajánlott nekem a Nyilászáró.hu-t! Nem csalódtam, telefonálás után már másnap megtörtént a felmérés és a legjobb ajánlatot is ők adták. Családi házunkba cseréltünk bejárati ajtót. Kellemes segítőkész alkalmazottak. Mindenkinek ajánlom megbízható cég!”

Illyés Andrea - Esztergom, Balaton

„Az utóbbi években már többször dolgoztak nekünk, és mindenkinek ajánlani tudom a hozzáértésüket. Egyedi formájú fa ablakokra volt szükségünk a lakásunkban a nyaralónkban pedig műanyag bejárati ajtó és ablakok kellettek. Mindig készségesen gyorsan válaszoltak bármilyen kérdésünkre .  Legközelebb is csak hozzájuk fordulunk!”

Nyisznyai Miklós - Balatonföldvár

„Több céget is megkerestünk, mert fontos volt az ár! Végül a NyílásZáró.hu-nál találtuk meg az árban és minőségben nekünk megfelelőt.”

Kozák Ákosné - Budapest XIII. ker.

„Panellakásunkban cseréltünk ablakokat. Kedvező áron gyorsan dolgoztak. Előzetesen nagyon tartottunk tőle hogy sok kosszal fog járni a csere. Meglepetésünkre szolgált, hogy a munka során nagyon figyeltek arra, hogy minél kevesebb kosszal járjon a munka. Letakarták a padlót a bútorokat is. Az ablak körül sem a tapéta sem a festés nem sérült.  Nagyon örültünk, hogy a használt, kibontott ablakokat is elvitték így nem kellett ezzel sem foglalkoznunk.
Köszönjük a gyors és precíz munkát!”

Kovács Géza - Budapest II.ker

„Új házat építettünk Budán. E-mailben kerestük meg a Nyílászáró.hu-t, egy teljes háznyi főleg műanyag ablak és ajtó beépítéssel. Ők adták a legjobb ajánlatot és ígért határidőre belül szakszerűen elvégezték a munkát. Ez rendkívül fontos volt mert így a többi munka sem csúszott időben.”