Beépítés, csere

Beépítés, csere

A NyílásZáró.hu, ajtók, ablakok cseréjét és beépítését gyorsan, pontosan, teljes körűen végezi, hogy azok ne csak technikai biztonságot, hanem esztétikai élményt is nyújtsanak használóiknak.

Ingyenes helyszíni felmérés

Kérésére, rövid időn belül ingyenes helyszíni felmérést végzünk. A felmérés során alkalma lesz feltenni kérdéseit valamint kollégánk is készséggel ad önnek részletes szaktanácsot. A beépítés előtti helyszíni felmérés során pontos választ adunk Önnek azokra a kérdésekre, hogy: Mikor, Hogyan, Mennyi idő alatt készülünk el.

Ezt követően részletes árajánlatot küldünk, amiből ön pontosan látni fofja mit kínálunk, mikor és milyen költséggel.

Beépítés, csere

A megrendelést követően a tájékoztatjuk a megrendelt nyílászárók elkészülésének időpontjáról és előre egyezetjük önnel a beépítés pontos idejét. A megállapodott napon kollégáink kiszállítják a nyílászárókat és megkezdik a munkát.

Szükség esetén kibontjuk a cserélni kívánt ajtót, ablakot és igény esetén a kibontott elemeket el is szállítjuk. A beépítés során kollégáink a lehető legnagyobb gondossággal járnak el hogy lakása, háza meglévő berendezése (pl. padló, bútorzat, kert stb.) semmiképp se sérülhessen a kibontás vagy beépítés során.  A beépítés végeztével kérjük, nézze át alaposan és próbálja ki új nyílászáróját. 

Kiegészítők

Ránk nem csak az ajtót vagy az ablakot bízhatja. A nyílászárók cseréjével együtt, kérésre kicseréljük a küszöböt, a külső-, belső-, ablakpárkányokat is. Csere esetén visszahelyezzük a redőnyöket, hálókat, egyéb kiegészítőket is. Természetesen, ha azokat a Nyílászáró.hu-tól rendelte meg az újakat is felszereljünk.